Bevegende YORBA RETREAT - i vakker natur 6-8 september 2024

For deg som ønsker å dele en helg med kvinner i alle aldre, nyte vill natur og vekke den naturlige kraften vi alle har i oss.

Du er hjertelig velkommen, som du er, til å bevege deg myk og sterk. Myke opp i hofter, rygg og skuldre. Jeg underviser gode dype øvelser som endrer kroppens bevegelsesmønster.

Bli med til vakre Lonin i ettersommerens gode lune varme. Vi møtes i en trygg kvinnesirkel og yorba hjelper oss å finne de naturlige bevegelsene i oss. Energi og glede skaper vi sammen. Vi trenger ikke sminke eller sko men møtes til naturlig samvær og nære møter. Jeg veileder flere økter med Yorba per dag og gleden blir å kjenne en god kontakt med kroppen.

Det er som en oppdagelsesreise i egen kropp og sinn.

Helgen starter med å rense ut stress og gamle spenninger. Vi kjenner på tyngde og letthet. Kontrastene i kroppen. Vi bruker naturen som speil og inspirasjon. Dagene blir innholdsrike men også rolige, så vi sammen kan blomstre. Du får en opplevelse av det sensitive, vakre og kraftfulle i deg.

“Når kvinner kommer i kontakt med sin indre kraft lar hun sin naturlige skjønnhet komme til utrykk. “

Gjennom Yorba kan du trykke din identitet, skape et trygt rom til å utforske akkurat det som er viktig for deg.

Denne helgen vi du oppleve nærhet til naturen og næres av den. Du vil bli veiledet gjennom øvelser som hjelper deg til å åpne sansene og oppleve naturens kraft på en spennende måte. Du får hjelp til å trene opp instinktene og på den måten kan du få nye innsikter. 

Dagene starter med deilig morgenyorba. Vi kommer til å være mye ute og gjøre øvelser som får deg i kontakt med den dype pusten og den lettheten vi lengter etter.

Naturen er kraftfull og det skal vi bruke.

Dette er helg du kan gi helt slipp. Vi renser kroppen innvendig og utvendig med bevegelser, god sunn mat og indre ro. Når helgen er over vil du føle deg vital, i kropp og sjel.

YORBA – bevegelse for livets sirkel

Yorba er en ny treningsform skapt for kvinner med ønske om å dele gleden over en sunn og sterk naturlig kropp. Flere og flere kvinner oppdager Yorba og hva det kan gjøre for å bedre smidigheten i livet. Med gode øvelser for nakke, rygg og hofter myker vi opp og  gir mer plass til pusten . Dypere pust gir en opplevelse av å være  tilstede her og nå.

I Yorba er naturen inspirasjonen. Helhetstanken er viktig og sirkelen er et symbol på at kropp og psyke jobber sammen. På samisk betyr jorba sirkel.

Flere og flere oppdager at det er i kroppen vi kan oppleve den dype kontakten med oss selv. Det er i kroppen vi finner svarene vi leter etter, vi må bare bli flinkere til å lytte og oppdage. Kroppen er ferskvare og den er alltid åpen for nye løsninger.

Når jeg lytter til kroppen får jeg de ærligste svarene. I Yorba kan du utforske alt dette.

Det er viktig hvordan øvelsene kjennes og hva din kropp opplever.  Du oppfordres til å lytte til din egen kropp og tilpasse alle øvelsene. Vi bruker deilig musikk for å underbygge kvaliteten i bevegelsene.

Dette er sagt av en yorbakvinne etter et kurs :

“Takk for bevisstgjøringen rundt min kvinnelighet og den styrken og energien jeg har i meg. Det har vært en GAVE til meg selv

 

Yorba er tilstedeværelse i kroppen som bygger på helhet med fokus på bevegelighet og det feminine.Vi skaper et trygt felleskap som gjør det lettere å stå sterkt alene.

Kvinne felleskapet er utrolig vakkert. Ved å åpne for utfoldelse, samtaler og utveksling blir alle berørt.

Dette er sagt av tidligere deltagere :

«Yorba helgen har endret meg, jeg har blitt mer jordet. Jeg vil ta vare på meg selv på en annen måte. Jeg kommer til å leve renere og roligere «

" Yorba gjør meg friere. Jeg våger å utrykke meg og blir stolt av kroppen min. De slitsomme tankene forsvinner ut av hodet når jeg kommer i kontakt med min indre styrke. Jeg føler meg myk og kvinnelig, jeg har god dyp pust som gjør at stress slipper taket. Jeg blir mer åpen i kroppen og sinnet.

Vi reiser til Lonin som ligger vakkert til ved Blefjell med fantastisk natur, fjell og  badevann rett ved. Her kan vi boltre oss og bare være sammen. Kjøretid : 2 timer fra Oslo.

Pris for helgen er 3650,- Inkluderer opphold i eget, dobbelt eller trippelt rom. Deilig hjemmelaget mat. Kurs og øvelser.

Det er mulig å sette av tid til individuell oppfølging hvis det skulle være  ønskelig.

Om Vibeke Vigeland

Vibeke er utdannet danser ved Den Norske Balletthøyskole og NLP Master Practitioner Coach. Hun har gått spennende kurs / utdanning i energi og Meta medisin og har jobbet som kroppsterapeut for unge jenter og kvinner de siste 20 år.  Vibeke har livslang erfaring med kroppen som danser og pedagog, er forfatter av boken Moden – kunsten å bære alderen med visdom og har utviklet treningsformen Yorba.

Jeg jobber alltid med helhet og ser på kroppen som veien inn til bedre helse, både fysisk og psykisk. Jeg er en erfaren kursholder og jobber med og for kvinner i alle aldre. Jeg tilpasser kursene og jobber intuitivt med alle grupper. Det skaper noe helt genuint der og da. Varmt velkommen.

Påmelding til vibeke @naturlig-vis.org